Kunde inte vänta längre........

Jag vet att det är för tidigt men jag kunde inte låta bli att testa min nya form. Jag köpte den på utförsäljning från en ljusaffär. Planerade redan då för denna adventspyntning. Tomtebarnen köpte jag på ÖB för 15 kr/styck.
Klippte först till en bit svart sopsäck i botten och fyllde sen med sand. Ovanpå det la jag mossan som jag plockat + en cypress, blåbärsris och silvriga stenar. Den kommer att stå på stora bordet som dekoration.

Vintertäcke

När jag klev upp idag, så möttes jag av denna syn. Det snöar lite lätt och marken är vit. Måste passa på att fota, eftersom snön troligen inte ligger kvar så länge.

Allhelgonahelg i mörker

Ja nu är det sista oktober och helgen har varit mörk och murrig. Det positiva är att det varit 5 plusgrader idag. Passade på att räfsa ihop lite löv och lägga på i rabatterna. Har förhoppning om att det skall få ligga kvar och inte blåsa iväg när vinden tilltar. Gick också en promenad ut i skogen och hämtade lite olika mossor. Behöver inte så mycket men lite behövs till kommande julpynt. Återkommer med lite tips om det jag brukar göra. Har bara ett problem och det är dom 3 katterna som älskar när jag pyntar och gör saker som dom kan "leka" med.