Växthuset är nu städat

Nu har jag skurat mitt växthus med såpa både invändigt och utvändigt. Det är bra att göra det innan man ska ta igång det med värmare och plantor. Det har en förmåga att bli trångt där när allt kommer ut. I år har jag satt mycket mindre än vad jag brukar, så det ska bli spännande att se om det kommer att se tomt ut.
Det som nu är kvar är att skotta ut gammal jord och fylla på med ny jord. Jag brukar lämna kvar ganska mycket jord för att bara fylla på med gödsel som jag vänder ihop. Den gamla jorden ska jag fylla på under mina buskar. Det räcker inte till alla men jag tar dom som det sjunkit ihop mest under.

Underbara amaryllisar

Trodde inte dom skulle blomma i år också men dom kom så småningom med sina vackra blommor. Helt underbar mörkröd färg. Måste spara dom ett år till.

Inte blev det barmark....Nog trodde jag att snön skulle försvinna i helgen...... Det har varit minusgrader alla nätterna så det har fått börja om att tina varje dag. Kanske är det borta till Valborg, vi får väl se.
Temperaturen härute i havet är inte nån höjdare. Som bäst har vi haft 13 grader och idag 9 grader. Det är det kalla havet som nu kyler oss. Det är trist men så här är det ju varje vår och jag vet ju att även vi får varmare framöver. Vi har inte snö överallt men det är mest kvar på vår baksida där vi har skogen nära.