Återkommer med lite jul-pysselbilder

Måste bara tipsa om vad jag gjort idag. Har haft 7-8 små dunkuddar - alltså med riktigt fint dun. Kuddarna slutade jag använda för många år sen och dom har bara legat. Köpte tyg på Olssons som är duntätt och sydde 2 stora kuddfodral på 63 cm. Klippte upp dom små kuddarna och fyllde fodralen, tips, ha damsugaren i närheten jag använde också munskydd. För att veta att dom blir lika stora, så vägde jag dom på digitalvågen.
Dom blev kanonsköna......

Nu är det först advent

Pyssel har det varit idag men jag hann inte baka som jag tänkt, eftersom vi skottade taket. Det låg på vissa ställen ca 60 cm och det är nog inte den sista snön vi skall få......
Så här vintrigt såg det ut på lördag. Mysigt!

Brr..... nu är kylan här

Tidig vinter blev det i år också. Snön ligger kvar och det är drygt 10 minusgrader på dagarna. Det är faktiskt lite julstämning i mörkret med den vita snön. Har tjuvstartat med att ställa ut mina adventsljusstakar. Det är ju några dagar kvar men dom lyser så upp på kvällarna. Nu går det åt många värmeljus varje kväll. Jag tipsar om att ni ska köpa dom med bara stearin i,dom brinner så mycket bättre och så osar dom inte. Nu finns dom faktiskt att få tag på dom flesta affärer.